Tuntemuksia kursseilta

 

Kinesiologian koulutus antaa rutkasti tietoa ja taitoa itsensä, läheisten ja tietenkin asiakkaiden hoitamiseen ja tasapainottamiseen. Tässä joitakin palautteita.

 

Näin hyvällä kurssilla en muista olleeni pitkään aikaan. Asiaa koko ajan ja osallistujat saivat olla aktiivisia. Tuntui että oppi uutta koko ajan. Olin erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Kiitos kurssista, se täytti odotukseni kukkuramitoin.
Terveisin Eija Niittymäki, Naantali, TFH-kurssi

 

Voimaannuttava koulutus: huippua tehdä kinesiologiaa! Kiitos, että saan olla mukana!

Anu Mustaparta, Anun Kauneusateljee Hius & Hoito, Pyhäsalmi

 

Kurssin ilmapiiri oli rento ja mukava. Paikka oli hyvä, rauhallinen ja toimiva. Asiaa oli paljon, mutta vauhti oli oikein sopiva. Kirja on ollut kovasti avuksi. Olen ollut monenmoisilla kursseilla ja kaikenlaista nähnyt. Minusta kurssi ja järjestelyt olivat erinomaisia. En keksi parannettavaa. Olen hyödyntänyt neuvojasi.

”Miesinsinörtti” 53 v., TFH-kurssi

 

Olet niin ammattitaitoinen ja sitoutunut auttamaan ja opettamaan. Vaikka aikataulu oli tiukka pysyttiin aikataulussa ja saatiin vielä vähän ekstraa, josta me kaikki olemme erityisen iloisia.

On ihanaa tuntea sinut ja kuinka asiakkaasi saavat täydellä sydämellä tehtyä työtä! Esimerkki omasta työstäni: yhdellä asiakkaallani oli lonkkakipuja ja siinä venytellessään annoin hänelle ”8-hoitoa” ja helpotti!

Body&Mind Ritva Kuha

 

En tiennytkään, mitä kaikenlaista näillä menetelmillä voi tehdä: tosi monipuoliset työkalut vaikka mihin! Taas sai huomata, miten ihmeellinen laite ihminen on. Kinesiologialla hoidan itseäni kaikkein parhaiten. Tuhannet kiitokset!

Useita kursseja käynyt

 

KinesioCoach™-koulutus avasi minulle itseäni tämän vuoden aikana enemmän kuin mitä olin oivaltanut viimeisen 20 vuoden aikana elämästä ja itsestäni.

… miten olen kurssin antamalla tiedolla saanut avattua mielen ja kehon lukkojani, ja täten näen asiat ja itseni uudella tavalla (olen antautunut muutoksen mahdollisuuteen).

Todella mielenkiintoista! Opin jatkuvasti uutta. Kurssi myös helpottaa elämistä arjessa.

Olen tehnyt stressitestauksia ja hoitoja asiakkailleni ja he ovat olleet ihmeissään, miten juttu toimii, ja sen kautta heille on myös tullut ahaa-elämyksiä (mm. siitä, mikä heitä oikein stressaakaan ja miten se helpottuu)! Mielenkiintoista!

Elämä on prosessi ja kiitos, että olit osana minun elämäni prosessia. Oivaltavaa loppuvuotta ja todella ihanaa ja antoisaa tulevaa vuotta!

Helena, koulutettu hieroja, KinesioCoach™, Kauhajoki

 

Aivojumppa auttoi silmiin ja koko olotilaan: Sain itselleni moniteholasit (aurinkolasit ja tavalliset lasit) synnynnäiseen hajataittoon ja piilokarsastukseen. Ensiksi valmistui monitehoiset aurinkolasit ja niitä sitten pidin aina ulos mennessäni, kun aurinko paistoi. Melkein heti minulla alkoi tulla fyysisiä oireita, samanlaisia, mitä minulla on ollut monena vuonna. Aurinkolasit toivat esille ne kaikkein voimakkaimmat fyysiset oireet – huimausta, oksettavaa oloa, vatsakipua, poskiontelokipua, päänsärkyä, voimakasta pistelyä kehossani.

Optikko sanoi minulle, että kestää jonkun aikaa kun aivot hyväksyvät uudet silmälasini.

Soitin Vuokolle ja kysyin, mitä voisin tehdä tämän asian suhteen. Vuokko sanoi, että testaa itseltäsi mitä keho sanoo, mikä olisi paras tapa auttaa kehoa.

Aloitin itsehoidon/testaamisen ja siihen kuului TFH 1-4, Aivojumppa ja Stressistä vapaaksi 1 – 2. Testitulokseksi sain AIVOJUMPPA ja tämän jälkeen testasin mikä tai mitkä liikkeet 26 liikkeen joukosta olisi minulle parhaat. Testasin ”sokkona” eli numeroin liikkeet, etten nähnyt, mitä testaan. Koen, että testitulos on silloin paras. Ja todella hyvät liikkeet tulivatkin.

Tavoitelauseeksi sain: ”Silmäni, kehoni ja aivoni hyväksyvät uudet silmälasini”. Parin päivä ajan tein näitä liikkeitä ja hoin tavoitelausetta. Huomasin kuinka esille tulleet oireet laimenivat ja laimenivat. Kun sain uudet monitehosilmälasini, niin vähän jännitti miten kehoni hyväksyy ne. Kehoni hyväksyi ne – enää ei tullut voimakkaita fyysisiä oireita esille : ) ! Nyt pitää vain muuten totutella niihin. Suosittelen lämpimästi AIVOJUMPPAA: siinä on monta mielenkiintoista liikettä, joilla voi auttaa itseä ja muita.

Jaana Naantalista

 

 

Kun Sinäkin haluat oppia uusia tehokkaita tekniikoita, joilla hoidat itseäsi, läheisiäsi ja asiakkaitasi,

valitse kurssit itsellesi ja ilmoittaudu mukaan tästä!