Ohjelmapalvelut, työhyvinvointi, kinesiologiakoulutus, Helsinki, Turku, Tampere

Rentoutusmatka Jurmala Spa (Riian naapuri) tilauksesta ryhmällesi 5 pv

 

Iloinen loma itsehoitoon ja spa-hemmotteluun Riikan (Latvian pääkaupunki) naapurin, Jurmalan, rannalle. Valitkaa vain päivämäärät, 5 päivää syys-toukokuun välillä.

Ilmoita aikataulutoiveenne. Sisältö on jo valmiina ja sitä voidaan vielä räätälöidä lisää.

Kerro mahdolliset räätälöintitoiveesi hyvinvointimatkaasi varten matkan ohjaajalle vuokko@alvari.com tai 050 555 4442 (jätä soittopyyntö ja soittoaikavaihtoehtoja).

Iloisen ihana ja lämpimästi hemmotteleva matka tulossa – varaa pian!

Itsehoitoa Jurmalassa

Itsehoitoa Jurmalassa

Hyvinvointia ja itsehoitoa Jurmala Spassa

Hotel Jurmala SPA on uusi nykyaikainen kylpylä- ja kokouskeskus. Se sijaitsee Riianlahden rannalla Jūrmalassa, joka on Latvian perinteikkäimpiä ja kauneimpia lomakohteita. Kullankeltaisille hiekkarannoille on hotellista vain muutama sata metriä eikä Riikaankaan ole kuin 25 km. Hotelli sijaitsee ihanteellisesti pääostoskadun varrella, joka kävelykatuna on rauhoitettu meluisalta liikenteeltä.

Uutta puhtia arkeen!
Vuokko Alvari-rajattuTervetuloa matkalle, jossa keskitytään omaan hyvinvointiin sekä opetellaan hyödyllisiä itsehoitomenetelmiä voidaksemme paremmin. Matkanjohtajana ja koulutusohjelman toteuttajana toimii Vuokko Alvari, joka on erikoistunut kehon ja mielen huoltoon ja toiminut eri alojen käytännönläheisenä työhyvinvointivalmentajana. Vuokon laaja kokemus antaa hyvät eväät ennaltaehkäisevään itsehoitoon ja stressinhallintaan. Voit lukea Vuokosta ja hänen työstään lisää tästä

Voit lisätä matkaasi hoitoja, uimista, kuntosalia, saunomista ja muita elementtejä, jotka virkistävät matkaasi oman mielesi mukaisesti.

Matkaohjelma, esimerkki

Torstai
Kokoontuminen Helsinki – Vantaan lentokentällä ja Air Balticin lento Riikaan lähtee 10.20. Tunnin lennon jälkeen kuljettaja on vastassa ja vie ryhmän Jurmala Spahan noin 20 ajominuutin päähän meren rantaan. Kirjaudutaan sisään hotelliin. Tutustutaan ympäristöön sekä toisiimme yhdessä sekä matkan ohjelma-antiin. Lounas ja illallinen nautitaan hotellin ravintolassa yhdessä.

Perjantai
Aamuvarhaisella mahdollisuus osallistua Vuokon ohjaamaan Asahi® -aamuvoimisteluun ennen aamiaista. Asahi® on suomalainen versio kiinalaisesta voimistelusta, itsensä hoitamista liikkeen avulla. Aamiaisen jälkeen aamupäivällä on Vuokon ohjausta teemalla ”Helppoa itsehoitoa – hoida itseäsi kätevästi joka päivä”. Lounaan jälkeen iltapäivällä Vuokko ohjaa myös ”Kehonhuolto- ja tasapainoharjoituksia” ennen yhteistä illallista. Illan päätteeksi on mahdollista osallistua vielä iltarentoutukseen, hengitys ja läsnäoloharjoittein.

Lauantai
Aamu alkaa taas Asahi® -aamuvoimistelulla ennen aamiaista. Päivän teemana tänään on ”Stressinhuolto, kivunhuolto ja painon huolto”. Päivään jää myös sopivasti aikaa omatoimiseen olemiseen, jolloin voit ottaa kylpylästä hoitoja, uida, käydä kuntosalilla tai lähteä tutustumaan lisää Jurmalan alueeseen tai poiketa Riikan keskustassa. Ennen illallista Vuokko ohjaa helppoja liikkeitä ja harjoitteita Brain Gym® -aivojumppatekniikoiden avulla. Illallisen jälkeen halukkaat voivat taas osallistua Vuokon iltarentoutuksen pariin ennen nukkumaan menoa.

Sunnuntai
Aamun Asahi® -voimistelun ja aamiaisen jälkeen pyhitämme pyhäpäivän taiteelliselle luovuudellemme. Vuokko ohjaa miten helppoa ja hauskaa taiteen tekeminen on itsehoitona Double Doodle eli kahden käden tekniikalla ja aivoja aktivoiden. Menetelmä on Brain Gym®:n tytär. Tarvitset päivään omat värikynät mukaan. Lopuksi tuplakuvataiteilun jälkeen rentoudutaan hauskasti ilmaisutaidon parissa. Illallisen jälkeen on taas mahdollisuus iltarentoutukseen Vuokon kanssa

Maanantai
Aamiaisen jälkeen on omaa aikaa nauttia omasta ajasta ja pakkailla rauhassa. Voit nauttia spa:n palveluista aina klo 12.00 saakka, jonka jälkeen on hotellista uloskirjautuminen. Kuljetus lentokentälle, josta Air Balticin lento lähtee 14.55 saapuen Helsinkiin klo 16.00.

Matkan hintaan sisältyy:
•    menopaluu Air Balticin lennot Riikaan veroineen ja matkustajamaksuineen
•    lentokenttäkuljetukset kohteessa
•    majoitus 4 yöksi jaetussa kahden hengen huoneissa
•    ruokailut: 4 x aamiainen, lounas ja illallinen
•    Wellness Oasis kuntosalin, uima-altaiden ja saunan käyttö
•    Vuokko Alvarin erikoisräätälöity hyvinvointi-ohjelma matkan aikana sisältää mm:
– Asahi® -voimistelutuokiot
– ”Helppoa itsehoitoa, hoida itseäsi kätevästi joka päivä” Tehotekniikoita itsehoitoon
– ”Kehonhuoltoa ja tasapainoharjoituksia”
– ”Stressinhuolto, kivunhuolto ja painonhuolto”
– Aivojumppaa Brain Gym® -harjoitteet
– ”Taiteilu itsehoitona” itseilmaisun keinoin
– iltarentoutustuokiot

Hinta ei sisällä
•    mahdolliset kauneus-/terveyshoidot omatoimisesti varattavana paikan päällä
•    erilliset ruokajuomat (virvokkeet, mehut, alkoholit)

Maksuehto  
Ennakkomaksu 250 €/hlö varauksen yhteydessä
Loppumaksu 6 vkoa ennen matkaa

Matkavakuutus peruutusturvalla
Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Hinnat perustuvat (2016) voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin sekä minimi 10 henkilön ryhmään. Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan varauksen yhteydessä.

Kohokohdat
  • Jurmala ja Riika
  • Uutta puhtia arkeen, hyvinvointia ja itsehoitoa Vuokko Alvarin ohjauksella
  • Jurmala Spa & Conference
  • Asahi® ja Brain Gym®