Ohjelmapalvelut, työhyvinvointi, kinesiologiakoulutus, Helsinki, Turku, Tampere

Referenssejä kinesiologian kursseilta

Esimerkkejä kinesiologian opiskelijoiden / kurssilaisten palautteista koskien itsehoitoa ja muuta:

KinesioCoach™-koulutus avasi minulle itseäni tämän vuoden aikana enemmän kuin mitä olin oivaltanut viimeisen 20 vuoden aikana elämästä ja itsestäni.

… miten olen kurssin antamalla tiedolla saanut avattua mielen ja kehon lukkojani, ja täten näen asiat ja itseni uudella tavalla (olen antautunut muutoksen mahdollisuuteen).

Todella mielenkiintoista! Opin jatkuvasti uutta. Kurssi myös helpottaa elämistä arjessa.

Elämä on prosessi ja kiitos, että olit osana minun elämäni prosessia. Oivaltavaa loppuvuotta ja todella ihanaa ja antoisaa tulevaa vuotta!

Helena, KinesioCoach™, valmistui 2015

 

Olen tehnyt stressitestauksia ja hoitoja asiakkailleni ja he ovat olleet ihmeissään, miten juttu toimii, ja sen kautta heille on myös tullut ahaa-elämyksiä (mm. siitä, mikä heitä oikein stressaakaan ja miten se helpottuu)! Mielenkiintoista!
Helena, Kauhajoki
Aivojumppa auttoi silmiin ja koko olotilaan            Jatkuu ->

Sain itselleni moniteholasit (aurinkolasit ja tavalliset lasit) synnynnäiseen hajataittoon ja piilokarsastukseen. Ensiksi valmistui monitehoiset aurinkolasit ja niitä sitten pidin aina ulos mennessäni, kun aurinko paistoi. Melkein heti minulla alkoi tulla fyysisiä oireita, samanlaisia, mitä minulla on ollut monena vuonna. Aurinkolaisit toivat esille ne kaikkein voimakkaimmat fyysiset oireet – huimausta, oksettavaa oloa, vatsakipua, poskiontelokipua, päänsärkyä, voimakasta pistelyä kehossani.

Optikko sanoi minulle, että kestää jonkun aikaa kun aivot hyväksyvät uudet silmälasini.

Soitin Vuokolle ja kysyin, mitä voisin tehdä tämän asian suhteen. Vuokko sanoi, että testaa itseltäsi mitä keho sanoo, mikä olisi paras tapa auttaa kehoa.

Olen opiskellut ja opiskelen kinesiologiaa. Aloitin itsehoidon/testaamisen ja siihen kuului TFH 1-4, Aivojumppa ja Stressistä vapaaksi 1 – 2. Testitulokseksi sain AIVOJUMPPA ja tämän jälkeen testasin mikä tai mitkä liikkeet 26 liikkeen joukosta olisi minulle parhaat. Testasin ”sokkona” eli numeroin liikkeet, etten nähnyt, mitä testaan. Koen, että testitulos on silloin paras. Ja todella hyvät liikkeet tulivatkin:

Tulokseksi sain

LANTIOKEINU – vaikutus silmien sivusuuntautaista liikettä vaativiin visuaalisiin taitoihin – tietysti nämä kolme liikettä vaikuttavat moniin muihinkun asioihin suotuistasti.

ENERGIALIIKE – molemmilla silmillä näkemisessä ja silmien yhteistyössä.
AVARUUSNAPIT – katseen kohdistamiseen läheltä kauas ja päivastoin.
Tavoitelauseeksi sain: ”Silmäni, kehoni ja aivoni hyväksyvät uudet silmälasini”.Parin päivä ajan tein näitä liikkeitä ja hoin tavoitelausetta. Huomasin kuinka esille tulleet oireet laimenivat ja laimenivat. Kun sain uudet monitehosilmälasini, niin vähän jännitti miten kehoni hyväksyy ne. Kehoni hyväksyi ne – enää ei tullut voimakkaita fyysisiä oireita esille : ) ! Nyt pitää vain muuten totutella niihin.
Suosittelen lämpimästi AIVOJUMPPAA: siinä on monta mielenkiintoista liikettä, joilla voi auttaa itseä ja muita.
Jaana Naantalista

Suurin avaaja on ollut KINESIOLOGIAN kurssit.Voi kunnioittaa itseään ja käsitellä rakkaudella itseään ja toisia. Näköalat ovat laajat ja valoisat.

Kiitos sinullekin vielä.
Sydämellisesti Hilkka Jokelainen  74v. rkm. Kemijärvi

Minulle tapahtui lomamatkalla sellainen tilanne mihin jouduin tahtomattani osalliseksi. Jouduin todistamaan sellaista mikä aiheuttaa minussa tunnekuohun. Meni vajaa kaksi viikkoa ja ahdistus tuntui ja sitten vielä kädetkin kipeytyivät pahaksi.
Eräs aamu otin kinekirjan ja katsoin käsien lihaksen ym. pisteet ja tein pikahoidon. Lähdin juoksemaan ja sitten tuli aikamoinen rytmihäiriö, näkyi hyvin sykemittarissa. Ihan kuin vanne olisi lähtenyt rinnan ympäriltä. Loppu lenkki meni kuin ilmassa juosten. Sen koommin ei ole kyseistä ahdistusta tuntenut.
Nainen 34, Pirkanmaa
Tuhannet kiitokset! Kinesiologialla hoidan itseäni kaikkein parhaiten!
Olet niin ammattitaitoinen ja sitoutunut auttamaan ja opettamaan. Vaikka aikataulu oli tiukka pysyttiin aikataulussa ja saatiin vielä vähän ekstraa, josta me kaikki olemme erityisen iloisia.
On ihanaa tuntea sinut ja kuinka asiakkaasi saavat täydellä sydämellä tehtyä työtä! Yhdellä asiakkaallani oli lonkkakipuja ja siinä venytellessään annoin hänelle ”8-hoitoa” ja helpotti! Body&Mind Ritva Kuha
Voimaannuttava kurssi: huippua tehdä kinesiologiaa! Kiitos, että saan olla mukana! Anu Mustaparta, Anun Kauneusateljee Hius & Hoito, Pyhäsalmi
En tiennytkään, mitä kaikenlaista näillä menetelmillä voi tehdä: tosi monipuoliset työkalut vaikka mihin!

Näin hyvällä kurssilla en muista olleeni pitkään aikaan. Asiaa koko
ajan ja osallistujat saivat olla aktiivisia. Tuntui että oppi uutta koko
ajan. Olin erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen.

Taas sai todeta miten hieno laite ihminen on.
Uusien ja samanhenkisten ihmisten tapaaminen on myös mielenkiintoista.

Kiitos kurssista, se täytti odotukseni kukkuramitoin.
Terveisin Eija Niittymäki, Naantali, TFH-kurssi

 

Lauantaina testailin pika-avun antamista. Alkutestien jälkeen etsittiin lihas, joka tuntuu kipeältä. Sen jälkeen lihaksen testaus ja paikantaminen. Löytyi kahdelle henkilölle apua vaivaan. Kyllä vaan aina jaksaa ihmetyttää, kuinka tämä voi auttaa noin helposti! Anita Kotkavaara, Seinäjoki

 

Kurssin ilmapiiri oli rento ja mukava. Paikka oli hyvä, rauhallinen ja toimiva. Asiaa oli paljon, mutta vauhti oli oikein sopiva. Kirja on ollut kovasti avuksi. Olen ollut monenmoisilla kursseilla ja kaikenlaista nähnyt. Minusta kurssi ja järjestelyt olivat erinomaisia. En keksi parannettavaa. Olen hyödyntänyt neuvojasi.”Miesinsinörtti” 53 v., TFH-kurssi

 

 

 

Kurssi oli kaikin puolin hyvä ja mukava. Pääsimme samalla ”oravanpyörästä” rauhoittumaan ja viettämään parin päivän mittaista lomaa. Erityisen mukavaa oli, kun me kaikki opiskelijat ehdimme keskittyä ja kysellä rauhassa. Lisäksi meillä oli aivan mahtava opettaja, osasit esittää asiat niin, että ne oli helppo ymmärtää. Omakohtaisista kokemuksistasi oli mukava kuulla. Sait tällaisen skeptikonkin mielen muuttumaan kaikin puolin. Ihmisenä olet aito, mukava ja rento.

 

On mielenkiintoista oppia kaikkea uutta, mutta eritoten saada tietoa itsestä lisää. Itsetuntemukseni lisääntyminen avasi taas lisää ajatusmaailmaani ja mahdollistaa tulevaisuudessa paremman olon itselleni, varsinkin kun saa erilaisia keinoja ”hoitaa” itseään.

 

Kuten kurssillakin sanoin, että olen stressin takia voinut hieman huonosti, mutta siihenkin sain tällä kurssilla ensiapua. Täällä työpaikalla ahdistavan tilanteen tullessa eteen huomaan tekeväni sitä tunnestressin vapautustekniikkaa. Teen sitä myös, että jaksan keskittyä paremmin. Tarja, 34 v., Kerava, TFH-kurssi