Ohjelmapalvelut, työhyvinvointi, kinesiologiakoulutus, Helsinki, Turku, Tampere

KinesioCoach™ -koulutus KLIKKAA TÄSTÄ!

 

Soveltavan kinesiologian monipuoliset, viralliset ja kansainvälisesti pätevät kurssit.

Erityisesti jatkokoulutuksena kinesiologiaan sosiaali- ja terveys-, keho-, kauneus-, hyvinvointi-, opetus- ja valmennusammattilaisille. Kinesiologiaa myös ammattiurheilijoille: dopingia ilman dopingia.

Perusterveille ilman vakavia mielenterveyden häiriöitä.

 

Soveltavan kinesiologian opiskelu on käytännönläheistä. Sisältö:

 • testaus-, tasapainotus/hoito- ja kotihoito-ohjaustekniikat
 • keholle, kehomielelle, tunnestressiin, oppimiseen, liikuntaan ja ravintoon
 • eli kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Valitse

 

KINESIOCOACH™ -AMMATTIKOULUTUS

Ilmoittaudu tähän kaiken kinesiologian kattavaan koulutukseen vaikka heti ja valmistu (nopeimmillaan noin vuodessa) KinesioCoach™ -ammattiin.

KinesioCoaching™ on kinesiologian kehotekniikkojen koulutus sinulle, joka haluat tehokkaan ja luovan työkalupakin yksilö- ja ryhmävalmennuksiin. Kinesiologian työkalut toimivat sekä itsenäisesti että yhdessä muiden hoito- ja valmennuslajien kanssa.

KinesioCoachon monipuolinen yksilö- ja ryhmäohjaaja. KC™ on yksityinen nimike, jota valmistuttuasi saat käyttää. Koulutus sisältää nämä maailman yleisimpiin kuuluvat kinesiologian lajit. Kurssit pidetään yleensä 2 pv pätkissä

 1. Kinesiologian peruskoulu eli terveyskinesiologia Touch for Health, kurssit TFH1-4 = 8 pv (maailman yleisin)
 2. Wellness Kinesiology eli Vapaaksi stressistä -kinesiologia, kurssit VS1-4 = 5 pv
 3. Biokineettiset rentoutusharjoitukset -kinesiologia 1 pv
 4. Painonhallinta Weight Management -kinesiologia 2 pv, uutuus!
 5. Aivojumppa Brain Gym® -oppimiskinesiologia 2 + 2 = 4 pv

KinesioCoach™-koulutus sisältää näin ollen yhteensä 20 pv kinesiologian kursseja. Lisäksi 2 pv Vuokon rakentama rentoutus&luovuus&valmistumiskurssi. Yhteensä 22 pv.

KC™-koulutus aloitetaan TFH1-kurssilla. Valitse kalenterista.

 

VAIHTOEHTONA KINESIOLOGIAN KURSSIPAKETIT

Jos haluat kerätä aluksi vain pelkkiä teemapaketteja, valitse näistä.

Huomio! Paketit sisältävät keskenään samojakin kinesiologian kursseja. Riittää, että olet ne kerran käynyt eli ei tarvitse käydä uudelleen (toki saa kerrata, puoleen hintaan). Valitse kurssit kalenterista ja/tai kysy kurssien aikoja ja paikkoja, ole hyvä

Lyhenteet: TFH = Touch for Health ja VS = Vapaaksi stressistä, DD = Double Doodles Tuplakuvataiteilu.

 

 1. Kinesiologian perusteet, esim. kilpa- ja kuntourheilijoille, personal trainereille, hierojille, kehoterepeuteille, terveyden- ja sairaanhoitajille, lääkäreille

Sisältää nämä kinesiologian kurssit:  TFH1-4 (4 x 2 pv). Yhteensä 8 pv.

 

 1. Kehonhallinta, esim. kilpa- ja kuntourheilijoille, valmentajille, liikunnanohjaajille, personal trainereille, hierojille, kehoterapeuteille, tanssijoille, esiintyjille ja taiteilijoille

Sisältää nämä kinesiologian kurssit:  TFH1-4 (4 x 2 pv), Aivojumppa (4 pv tai 2 x 2 pv), Biokineettiset harjoitukset (1 pv), VS1-2 (2 pv). Yhteensä 15 pv.

 

 1. Stressinhallinta ja kivunhallinta, esim. valmentajille, personal trainereille, life coacheille, psykologeille, psykoterapeuteille, tieteilijöille ja taiteilijoille, lääkäreille

Sisältää nämä kinesiologian kurssit: TFH1-4 (8 pv), VS1-4 (5 pv), Biokineettiset harjoitukset (1 pv), Aivojumppa (4 pv). Yhteensä 18 pv.

 

 1. Painonhallinta, esim. valmentajille, personal trainereille, life coacheille, psykologeille, psykoterapeuteille, ravintoasiantuntijoille, painonhallinnan asiantuntijoille, terveydenhoitajille, lääkäreille

Sisältää nämä kinesiologian kurssit: TFH1-3 (6 pv), VS1-4 (5 pv), Painonhallinta Weight Management (2 pv), Aivojumppa (4 pv). Yhteensä 17 pv.

 

 1. Tasapainon hallinta, esim. liikunnan ohjaajille (lapset, vanhukset, kaikki), kilpaurheilun valmentajille, personal trainereille, tanssijoille, ”liiketaiteilijoille” esim. akrobaateille, lääkäreille

Sisältää nämä kinesiologian kurssit:  TFH1-4 (4 x 2 pv), Aivojumppa (4 pv tai 2 x 2 pv), Biokineettiset harjoitukset (1 pv), VS1-2 (2 pv). Yhteensä 15 pv.

 

 1. Oppimisen/taitojen hallinta, esim. opettajille, ohjaajille, valmentajille, personal trainereille, life coacheille, psykologeille, psykoterapeuteille, tieteilijöille ja taiteilijoille, lasten kanssa toimiville, vanhemmille

Sisältää nämä kinesiologian kurssit: TFH1-3 (6 pv), Aivojumppa (4 pv), DD (1 pv), VS1-3 (3 pv). Yhteensä 14 pv.

 

7. Työhyvinvoinnin hallinta, esim. esimiehille, johtajille, tiiminvetäjille, työnohjaajille, työvalmentajille, ohjaajille, valmentajille, psykologeille, tieteilijöille ja taiteilijoille, henkilöstöpäälliköille, työhyvinvoinnin suunnittelijoille, työsuojeluhenkilöstölle ja -valtuutetuille
Sisältää nämä kinesiologian kurssit: TFH1-4 (8 pv), VS1-4 (5 pv), Aivojumppa (4 pv), DD (1 ov), Painonhallinta (2 pv). Yhteensä 20 pv.

 

Näistä paketeista saa yksittäisten kinesiologian kurssien kv. viralliset todistukset, mutta ei tutkintotodistusta. Koko KinesioCoach™-tutkinnon suoritettuaan saa siitäkin erillisen tutkintotodistuksen.

 

HAKEMINEN, ILMOITTAUTUMINEN, MAKSU

Jos olet minulle uusi tuttavuus, hae KinesioCoach™-koulutukseen (tai ensimmäiselle kurssillesi) kirjoittamalla itsestäsi muutaman lauseen vuokko.alvari@gmail.com. Kerro

 • (ammatti)taustasi
 • mikä KC™-koulutuksessa/yksittäisessä kinesiologian kurssissa kiinnostaa
 • yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero, s-posti, maksaja.

Saatan haastatella sinua sen jälkeen lyhyesti myös puhelimitse. Näin varmistamme, että saat sinulle sopivan kinesiologian koulutuksen.

Halutessasi lisätietoja soita tai jätä soittopyyntö tekstiviestillä 050 555 4442 tai sähköpostilla vuokko.alvari@gmail.com. Myös www.alvari.com.

 

Sitova ilmoittautuminen (koskien sekä KC™-koulutusta että ensimmäistä yksittäistä kurssiasi)

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu kurssille tulon hyväksynnän jälkeen maksamalla varausmaksu 70,00 ennakkoon tilille FI65 3939 0001 29 62 35 Alvari International Oy mieluiten vähintään 2 viikkoa ennen kurssia tai KC™-koulutuksen alkamista (se alkaa TFH1-kurssista).

Kurssien peruutus- ja siirtoehdot

Jos perut viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkamista, varausmaksu jää kurssin järjestäjälle. Jos perut sen jälkeen tai et peru lainkaan, joudumme veloittamaan koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitetaan vain toimistokulu 25,00.

Esteen sattuessa kurssin voi myös luovuttaa toiselle henkilölle, jolloin maksuja ei menetetä.

Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, voit käyttää summan Vuokon toisiin kursseihin, yksityisopetukseen (hinta hieman korkeampi kuin ryhmäopetuksessa) tai yksilövastaanottoon, tai maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

 

Vielä 2017 vanhalla maksulla

Koko KC™-tutkinnon käyville vain 130,00/pv (norm. 1 päivän kurssit 180,00 + alv 24% / pv).

Yhteensä 22 x 130,00 = 2 860,00. Lisätään alv 24% = 686,40.

Koulutus 2 860,00 + 686,40 = 3 546,40. Sisältää kv. todistukset, kv rekisteröinnit, käytännönläheinen opetus miniryhmissä ym. Lisäksi suomenkieliset kurssi- ja käsikirjat ym. materiaalit omakustannushintaan noin 350,00, sis. alv 10%. Näillä tiedoilla yhteensä 3 896,40. Tarjolla kahvia ja teetä.

EDUT: kun maksat koko KC™-koulutuksen kerralla, 3 arkipäivän sisällä ensimmäisen kurssin eli TFH1:n käymisestä, saat veloituksetta ensimmäisen kurssi&käsikirjan, joka sisältää Touch for Health1&2 -kurssit (omakustannushinta 45,00) ja lisäksi kaupan päälle yhden vapaavalintaisen 1 tunnin etäkonsultaation (kinesiologiaa tai vastaavaa). Normaalisti maksut maksetaan viimeistään 2 viikkoa ennen kurssia, mutta tässä saat siis myös tämän harkinta-aikaedun.

Koko KC-koulutuksen käyvänä saat myös halutessasi enemmän etäohjausta s-postitse tai puhelimitse.

Smartum-setelit käyvät – kysy lisää.

Kurssinkertaus omille opiskelijoilleni -50%.

 

LISÄTIEDOT

Lisätiedot www.alvari.com.

Kouluttajana kinesiologian ammattikouluttaja Vuokko Alvari, kehoterapeutti, MMM, Alvari International Oy, kotipaikka Helsinki.

 

Katso kalenteri.

 

Oikeudet sisältö-, aika- ja paikkamuutoksiin pidätetään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kayntikortti-web Niko 1113

Kinesiologia koulutus, kinesiologian koulutus, kinesiologia kurssit, kinesiologia opiskelu, kinesiologian opiskelu.

 • Kehon testaus-, lihastestaus-, kehon tasapainotus-, lihastasapainotus, ryhdin tasapainotus ja muut hoitotekniikat
 • Kehon-, mielen- ja tunnestressin tasapainotukset.